Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wat is VisueelTeamwork?

VisueelTeamwork is geen nieuwe hype. De teams gaan aan de slag met wat niet helpend is of waar behoefte aan is om het teamdoel te realiseren. Dit geeft rust en zorgt voor blijvend leren en ontwikkelen.

VisueelTeamwork verbindt op een praktische wijze de 'harde' en 'zachte' kant van samenwerken en maakt deze zichtbaar én bespreekbaar, zowel binnen als ook tussen organisaties. Heel logisch en begrijpelijk voor iedereen.

Hard – Structuur en teamambitie
Een succesvol team weet wat ze van elkaar nodig hebben. Iedereen telt mee. Het team maakt het doel, proces en de rollen en prestaties zichtbaar én bespreekbaar. Dit zorgt voor minder ruis, miscommunicatie en verspillingen en voor betere resultaten, continu leren én plezier.

Zacht – Cultuur en teamambitie
Een succesvol team gebruikt de verschillen in kennis en competenties en maakt deze zichtbaar én bespreekbaar. Hoe zijn de teamleden met elkaar in gesprek? Een passende cultuur zorgt voor vertrouwen zodat de productieve discussies zorgen voor de beste aanpak, eigenaarschap én teamresultaat.

VisueelTeamwork blijft zich ontwikkelen.

VisueelTeamwork is de integrale visie en aanpak voor het structureel verbeteren van de prestaties, structuur en cultuur van organisaties, teams en samenwerkingen. Hierbij zijn en blijven we nieuwsgierig en op zoek naar wat voor teams en teamleden helpend is. Wellicht zal je dingen herkennen uit bijvoorbeeld Lean, Agile, Scrum en Deep Democracy. Wij gebruiken die onderdelen die onze visie, aanpak en teams verder brengen en gebruiken alleen eenvoudige Nederlandse (bouw)taal.

Is jouw organisatie er klaar voor om succesvoller te gaan samenwerken?

Bekijk meer