Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

VisueelTeamwork - Professionals

Werken aan en met succesvolle teams, ook jouw ambitie?

VisueelTeamwork-professional in jouw organisatie

"Leer het mij zelf te doen". Dit geldt ook voor organisaties. Onze rol is tijdelijk. Wij leren organisaties om zelf te leren en te ontwikkelen. Daarom leiden wij binnen elke organisatie een aantal professionals op die als interne adviseurs de teams op de hard en zachte kant van samenwerken ondersteunen. Uiteraard is dit een rol die past bij de talenten en de ambitie van de medewerker. De professionals kunnen altijd een beroep doen op onze ondersteuning.

Naast het ontwikkelen van kennis en inzicht maakt de VisueelTeamwork-professional deel uit van een groep van professionals. Wij helpen en leren van elkaar. Daarnaast krijgt deze exclusief toegang tot onze VisueelTeamwork-wiki. Hierin delen we alles wat we hebben aan kennis, filmpjes, werkvormen, achtergrondinformatie etc.

VisueelTeamwork-professional

Wil jij als professional VisueelTeamwork in de praktijk brengen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Naast het ontwikkelen van kennis en inzicht maak je deel uit van een groep van professionals. Wij helpen en leren van elkaar. Daarnaast krijg je exclusief toegang tot onze VisueelTeamwork-wiki. Hierin delen we alles wat we hebben aan kennis, filmpjes, werkvormen, achtergrondinformatie etc.

Lees meer