Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Over TargetResult

Ambitie en doelen omzetten in zichtbaar en voelbaar resultaat, dat is de ambitie van Frank Scherrenberg. Om teams hierbij te helpen heeft Frank in 2009 TargetResult opgericht. Al snel ging Frank de samenwerking met de trainer en coach Erik Faasen aan. Vanaf 2017 is Marjolein Scherrenberg als gecertificeerd teamcoach en TMA-professional aangesloten. Sinds 2018 is TargetResult een vof.

Tot 2015 lag de focus op het geven van trainingen via diverse opleiders. Zinvol maar het gevoel was dat organisaties en teams hierdoor niet structureel verbeteren. Deelnemers gaven aan "veel geleerd, maar vertel het mijn baas". Dit bracht ons er toe om met en binnen de bedrijven aan de slag te gaan.

Vanaf 2015 werden de trainingen steeds meer "in-company". We zagen dat de bedrijven of werkten aan het ontwikkelen van de zachte kant zoals communicatie en persoonlijke ontwikkeling of aan de harde kant zoals structuur en processen, maar zelden aan beide tegelijk.

De praktijk bewijst dat je de harde en zachte kant van teamwork niet los kan zien. Zo kan miscommunicatie voortkomen uit een onduidelijke structuur en heb je een veilige omgeving nodig om alles te bespreken om processen te verbeteren. Ook persoonlijke coaching kan je nooit los zien van de teamdynamiek. VisueelTeamwork is vanuit dit inzicht ontstaan. Zichtbaar én bespreekbaar maken wat nodig is om als team succesvol te zijn. Frank en Erik hebben dit samen met onze eerste klant, Nijhuis Apeldoorn succesvol in de praktijk gebracht en ontwikkeld.

TargetResult biedt ook de bouwstenen die VisueelTeamwork vormen aan, als antwoord op een specifieke vraag van een team.

Welk doel wil jij omzetten in resultaat?

TargetResult

Frank Scherrenberg

Initiatiefnemer VisueelTeamwork. Bouw- en bedrijfskundige en organisatieadviseur.

Marjolein Scherrenberg-Hildebrand

Erkend Teamcoach, individuele coaching, TMA-(team)professional, DISC-consultant en mediator.

Erik Faasen

Individuele coaching, teamcoach, TMA-(team)professional, gecertificeerd assessor BarON EQ