Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Soms kom je er samen niet meer uit. Dat kan. Het is belangrijk dat alles dan op een veilige manier boven tafel komt. Door middel van mediation gaan we op zoek naar elkaars belangen. Waarom is dit belangrijk voor jou? Ook gaan we in gesprek over het conflict. Gaat het hier om de inhoud, of om de relatie? Gaat het om onduidelijkheid in de structuur en in processen, dan is het goed om dit samen nader te bekijken. Wat kan anders? Of gaat het conflict om de relatie. "Mogen" we elkaar wel? We gebruiken daarbij de TMA of DISC als onderlegger.

Voorwaarde is dat partijen er op voorhand samen uit willen komen. Zelfreflecterend willen zijn is noodzakelijk om samen goede afspraken te maken over de toekomst. Hoe gaan wij in de toekomst op een waarderende manier met elkaar om? En hoe borgen wij de gemaakte afspraken?