Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Onze bouwstenen

VisueelTeamwork is de integrale visie en methodiek. De organisatie en het team werken doelgericht aan de structuur en cultuur. De samenhangende bouwstenen zijn ook "los" bruikbaar, als passend antwoord op de specifieke vraag of behoefte.

Bekijk onze bouwstenen voor Doel en Resultaat Structuur Overleg TMA Teamontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling

TMA

TMA, Persoonlijke ontwikkeling

Mensen functioneren het best, leren het snelst, komen zelf in actie en zijn het meest betrokken als ze werk doen dat in lijn ligt met hun drijfveren, talenten, cognitieve capaciteiten en competenties.

De TMA geeft inzicht in 22 drijfveren, 44 talenten en 53 potentiele competenties. Lees verder wat nog meer kunt doen met de TMA.

TeamTMA

TMA, Teamontwikkeling

Diversiteit maakt een team succesvol, maar kan ook ruis in de samenwerking veroorzaken. Waarom reageer ik zo en jij zo op situaties?

De TeamTMA geeft inzicht in elkaars drijfveren en talenten en zorgt voor meer vertrouwen en acceptatie binnen teams. Lees verder om te zien wat nog meer mogelijk is met de TeamTMA.

TMA certificering

TMA

Zelf TMA-professional worden? Dat kan bij ons! We leiden je in drie dagen op, zodat je daarna direct met de TMA aan de slag kan. Wil je weten hoe en wat? Kijk verder!

Onze bouwstenen kunnen ook 'los' ingezet worden, afhankelijk van je vraag of behoefte,