Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Onze bouwstenen

VisueelTeamwork is de integrale visie en methodiek. De organisatie en het team werken doelgericht aan de structuur en cultuur. De samenhangende bouwstenen zijn ook "los" bruikbaar, als passend antwoord op de specifieke vraag of behoefte.

Bekijk onze bouwstenen voor Doel en Resultaat Structuur Overleg TMA Teamontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling

TeamTMA

TMA, Teamontwikkeling

Diversiteit maakt een team succesvol, maar kan ook ruis in de samenwerking veroorzaken. Waarom reageer ik zo en jij zo op situaties?

De TeamTMA geeft inzicht in elkaars drijfveren en talenten en zorgt voor meer vertrouwen en acceptatie binnen teams. Lees verder om te zien wat nog meer mogelijk is met de TeamTMA.

DISC

Teamontwikkeling, Persoonlijke ontwikkeling

Zelfkennis en inzicht in de ander maakt de leefwereld voor mensen begrijpelijker, daar geloven wij in. Effectieve communicatie en onderlinge verdraagzaamheid beginnen bij zelfinzicht. Daardoor komen mensen en teams tot bloei.

Mediation

Teamontwikkeling

Soms kom je er samen niet meer uit en lopen conflicten op. Ergernissen stapelen zich op en frustreren de samenwerking. We helpen partijen om samen tot een gedragen besluit te komen voor oplossingen, met respect voor de behoeftes en belangen van iedereen.

Teamwiki

Structuur, Teamontwikkeling

We kregen vaak de vraag: hoe zat het ook alweer met .... Onze teamwiki helpt je uit de brand. Klanten krijgen gratis toegang, ben je geen klant kun je voor een klein prijsje toegang krijgen. We houden van delen!

TeamStartup

Doel en Resultaat, Structuur, Overleg, Teamontwikkeling

Geschikt voor elk team!

Onze bouwstenen kunnen ook 'los' ingezet worden, afhankelijk van je vraag of behoefte,