Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Onze bouwstenen

VisueelTeamwork is de integrale visie en methodiek. De organisatie en het team werken doelgericht aan de structuur en cultuur. De samenhangende bouwstenen zijn ook "los" bruikbaar, als passend antwoord op de specifieke vraag of behoefte.

Bekijk onze bouwstenen voor Doel en Resultaat Structuur Overleg TMA Teamontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling

Teamplannen

Structuur

Het succes van plannen is het onderling afstemmen van de raakvlakken en samen bepalen wat de beste aanpak is om het teamdoel te realiseren. Teamplannen maakt dit op een praktische manier zichtbaar en bespreekbaar.

Collectieve ambitie

Doel en Resultaat, Structuur

Over fraaie woorden en algemeenheden zijn wij het al snel eens. Je denkt dan dat je elkaar begrijpt. Een succesvol team bepaalt de collectieve ambitie. Deze is scherp en duidelijk en de lat waarlangs besluiten, acties en gedrag gelegd kan worden. De vraag is “Wat draagt dit bij aan onze ambitie”. De collectie ambitie is de baas!

Teamwiki

Structuur, Teamontwikkeling

We kregen vaak de vraag: hoe zat het ook alweer met .... Onze teamwiki helpt je uit de brand. Klanten krijgen gratis toegang, ben je geen klant kun je voor een klein prijsje toegang krijgen. We houden van delen!

Dashboards

Doel en Resultaat, Structuur

Het dashboard maakt de prestaties, gedrag en teamresultaat zichtbaar en bespreekbaar. Niet om direct conclusies te trekken maar om als team de juiste vragen te stellen "Waarom zien we wat we zien". Teamleden worden gemotiveerd omdat ze het effect van het (niet) handelen zien. Zonder dashboard verslapt de focus en daalt de bevlogenheid.

TeamStartup

Doel en Resultaat, Structuur, Overleg, Teamontwikkeling

Geschikt voor elk team!

Onze bouwstenen kunnen ook 'los' ingezet worden, afhankelijk van je vraag of behoefte,