Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Onze bouwstenen

VisueelTeamwork is de integrale visie en methodiek. De organisatie en het team werken doelgericht aan de structuur en cultuur. De samenhangende bouwstenen zijn ook "los" bruikbaar, als passend antwoord op de specifieke vraag of behoefte.

Bekijk onze bouwstenen voor Doel en Resultaat Structuur Overleg TMA Teamontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling

TMA

TMA, Persoonlijke ontwikkeling

Mensen functioneren het best, leren het snelst, komen zelf in actie en zijn het meest betrokken als ze werk doen dat in lijn ligt met hun drijfveren, talenten, cognitieve capaciteiten en competenties.

De TMA geeft inzicht in 22 drijfveren, 44 talenten en 53 potentiele competenties. Lees verder wat nog meer kunt doen met de TMA.

DISC

Teamontwikkeling, Persoonlijke ontwikkeling

Zelfkennis en inzicht in de ander maakt de leefwereld voor mensen begrijpelijker, daar geloven wij in. Effectieve communicatie en onderlinge verdraagzaamheid beginnen bij zelfinzicht. Daardoor komen mensen en teams tot bloei.

Individuele coaching

Persoonlijke ontwikkeling

Voor wie tools, support en inzicht wil hebben om zelf meer aan het stuur te zitten.

Onze bouwstenen kunnen ook 'los' ingezet worden, afhankelijk van je vraag of behoefte,