Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Teamwiki

Hoe zat het ook alweer?

Onze teamwiki hebben we in feite aan onze klanten te danken. We kregen vaak de vraag: hoe zat het ook alweer met .... Nu kunnen we dan natuurlijk alles weer gaan uitleggen, maar we vinden zelfstandigheid en eigenaarschap belangrijk. Dat betekende al snel dat we op zoek gingen naar een manier om informatie op een simpele manier toegankelijk te maken. Hiermee ontstond onze wikipagina.

www.teamwiki.nl

Alles over VisueelTeamwork staat op onze website. Ruim 300 pagina's vol informatie. Hier vind je allerhande informatie, filmpjes en onderleggers. Handig als naslag om VisueelTeamwork in de praktijk te brengen!

Klanten van ons krijgen altijd gratis toegang. Ben je geen klant van ons? Geen probleem, dan bieden we een licentie aan. Natuurlijk kun je ook eerst vrijblijvend een korte periode gratis toegang krijgen.

Neem contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Toegang tot teamwiki.nl is snel geregeld!

Lees meer