Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Teamplannen

Hoe zorg je voor een soepel en voorspelbaar proces?

Teamplannen is een praktische methodiek én een manier van denken. Doel is om samen te zoeken naar de beste aanpak voor het project en de werkwijze samen in de praktijk te brengen en te bewaken. Hierbij gebruiken we de kennis, verschillen, onderlinge raakvlakken en het eigenaarschap van de deelnemende partijen.

Doel van het teamplannen is om met de kennis van alle betrokken partijen een soepel en voorspelbaar proces te organiseren. Dit is het gemeenschappelijk belang met als uitgangspunt dat iedereen de afspraken na wil komen en het werk goed wil uitvoeren. Een soepel en voorspelbaar proces wordt met name bepaald door de onderlinge raakvlakken en afstemming.

We helpen teams zowel in de ontwerpfase als in de afbouwfase om, met inbreng en overeenstemming van alle betrokken partijen, tot een soepel en voorspelbaar proces te komen.

Teamplannen kan bij alle projecten ingezet worden. We zien in de praktijk dat dit op voorhand veel ruis en onduidelijkheid wegneemt in de samenwerking, ook juist bij gecompliceerde projecten.