Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Teamoverleg

Hou zorg je voor effectief, efficiënt én energiek teamoverleg?

Je herkent dit vast wel: teamleden komen zonder veel zin naar het overleg en horen alles min of meer aan. Eén iemand is de zender, meestal de voorzitter, hij of zij probeert iedereen erbij te betrekken maar 'er komt zo weinig uit de groep'. Bijna niemand heeft de zo zorgvuldig op tijd toegestuurde notulen gelezen. De collega die voor deze tijdrovende klus is aangewezen voelt zich niet serieus genomen. Onderwerpen worden tijdens het overleg nauwelijks uitgediept, beslissingen worden doorgeschoven naar het volgende overleg. En je weet allemaal al: die doen we volgende keer weer. Ondertussen zie je je collega mails bijwerken, of mensen zitten te appen met thuis. Hoe zinvol is zo'n overleg? Vaak zie je naderhand bij de koffieautomaat de gesprekken wél op gang komen.

De vraag is: wíllen we dit eigenlijk wel met z'n allen?

Als je deze vraag in het team stelt zegt iedereen: "Nee."

We helpen teams bij een andere manier van overleggen: kort, efficiënt en energiek. Met praktische werkvormen die direct gebruikt kunnen worden. Het resultaat is meer betrokkenheid, eigenaarschap en bovenal werkplezier!