Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
RET: Rationeel Emotieve Therapie

Verandering begint met je gedachten!

Bij Rationeel-Emotieve Therapie (RET) draait het allemaal om het aanpakken van stress, angst en andere emotionele hobbels door je denkwijzen onder de loep te nemen. Stel je voor dat je jouw negatieve gedachten kunt omzetten in positieve overtuigingen – dat is precies waar RET om draait!

TargetResult helpt je bij het identificeren van die gedachten die je in de weg zitten. Samen vervangen we die negatieve gedachten door positieve en realistische overtuigingen. Het resultaat? Een betere emotionele veerkracht en tools om het leven met meer zelfvertrouwen aan te pakken.

Of je nu worstelt met werkstress, sociale angst of gewoon het gevoel hebt vast te zitten, RET is de praktische aanpak die je nodig hebt. Laat ons je helpen helderder te denken, gezondere emoties te ervaren en concrete stappen te zetten naar positieve gedragsverandering.

Binnen TargetResult is Marjolein gediplomeerd RET-therapeut.